Search
Generic filters
Exact matches only

npr.: zagrebčakovecgloriaštenciazil

ben-top

Pas Ben traži novi dom

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email
Share on telegram
Telegram
Share on whatsapp
WhatsApp

Što je napravio? – Ništa.   Zašto nam se vratio? Previše im je narastao.
Da – maleni Aiden koji se sada zove Ben postao je veći od očekivanja i predviđanja. To je tako, jer kod dragih mješanaca nikada nema 100-postotne garancije. Od malog musavog štenca postao je zgodan mladi dečko, ali veći; prevelik za stan – tako su nam javili.
Rekli su mu da će ga voljeti – nije računao da će njihova ljubav kratko trajati. Rekli su mu da će njihov dom zauvijek biti i njegov – nije računao da će mu kad naraste vrata pokazati.
Dok je bio štene nije puno znao, ali danas zna – zna da su ga još jednom ljudi iznevjerili.
Nismo ekipa koja će vrijeđati, pljuvati i osuđivati. Znamo da život često ne pita i shvaćamo da se svašta može dogoditi.
Ali u ovom slučaju ipak se pitamo: Kako? Kako su ga mjesecima mogli gledati kako raste, kako im vjeruje, kako ih voli i kako ih sluša kad su ga imenom zvali – a ipak su ga odlučili vratiti? Mjesecima on više nije bio tamo neki pas, bio je Ben, njihov Ben, a na kraju od svega samo su veličinu vidjeli iako je u duši i dalje bio ono malo, musavo, zbunjeno, napušteno i preplašeno štene. Obećanje se rasplinulo k’o san u zoru i došao je svom kraju.
Idemo dalje, jer par izoliranih slučaja neće nas pokolebati i baciti sjenu na sve drage ljude, prekrasne udomitelje i iskrene prijatelje.
Pošto je naučio na svoje novo ime neka mu i ostane, jer zašto da izgubi baš sve. Ben je duša duše od njuškice, ima 7 mjeseci, cijepljen, čipiran, uskoro kastriran. Zna hodati na lajnici. Slaže se s drugim psima.
Nalazi se na privremenom smještaju u Velikoj Gorici.

Kontakt: inbox Sigurna kućica

Ako imate objavu za pesonje, pošaljite nam, objaviti ćemo.
pomakni na vrh