Štenci traže udomitelje

Search
Generic filters
Exact matches only

npr.: zagrebčakovecgloriaštenciazil

Hrana za Štence

Svi znamo da štenci brzo rastu, a za pravilan rast i razvoj potrebna im je i kvalitetna prehrana.
Kod odabira hrane pročitajte sastojke i nutritivnu vrijednost. O tome kako vas štenac jede, halapljivo i ne, ovisi i odabir veličine granula, za štence koji jedu halapljivo preporuka su veći briketi. Ili ima za kupit zdjelica s pregradama koja im spriječava da brzo i halapljivo jedu.
Savjet veterinara:
Općenito je štenad preporučljivo hraniti lakoprobavljivim hranama superpremium kvalitete. Pravilna i uravnotežena prehrana ima veliku ulogu u optimalnom rastu i razvoju te održavanju zdravlja. Super premium hrane su izbalansirane, proizvedene od pomno biranih sastojaka, te kao takve u potpunosti zadovoljavaju dnevne potrebe pasa za hranjivim tvarima.

U ponudi se preporučuju Royal Canin hrana, u istoj razini kvalitete nalaze se i: Brit Care Puppy, Purina Pro Plan Puppy Mini ili Puppy Mini Sensitive, Hills Puppy Mini te Eukanuba Puppy Small Breed. Najpovoljniju cijenu od navedenih ima Brit Care Puppy hrana. Moram napomenuti kako vrlo dobar i kvalitetan sirovinski sastav nude i premium proizvođači hrana (Alleva, Purina Dog Chow, Belcando, K-9).
Potrebne su im i žvakalice zbog zubića, a i zbog toga da ih se od naranije dobi nauči da ne zvaču papuče, namještaj i sve ostalo što oni smatraju zabavnim.
Trebaju im i igračke, po mogućnosti tvrde ( zbog zubića ) kako ne bi mogli olako odgristi dio i progutati ga.

Pročitaj više...
pomakni na vrh